Lehce informativně

sobota, srpna 03, 2013

Než přijde nějaký pořádný článek, mám tu pár informací, abyste vy, moji milí čtenáři, byli trochu v obraze. 

V příštích týdnech nebudu mít z řady důvodů čas na to, abych načítala "materiál" na recenze a další knižní články. Proto víc než kdy dřív využiji slůvka "nejen" v názvu svého Nejen knižního blogu a objeví se tu sem tam nějaký ten osobní článek a také po delší době i fotografie. Po nějakém čase jsem totiž oprášila svůj fotoaparát a kamarádům nafotila pár portrétů. Překvapivě mi po jejich zveřejnění na facebooku začaly chodit prosby o další focení, dokonce i za peníze, takže občasný relax s výdělkem mám nejspíš zajištěný. ;-)


Ale nebojte, na knížky se nezapomíná a hned jak to půjde, naplno se k nim vrátím. Navíc mám ještě docela slušnou zásobu článků, které postupně přesouvám ze svého původního blogu, takže pokud jste jej dřív nenavštěvovali (nebo zkrátka nemáte sloní paměť), ani o články s knižní tematikou tu nebude nouze.

Povídková soutěž o ceny

Když už píši informační článek, musím tu rozhodně upozornit také na skvělou soutěž, která probíhá na blogu U Margarety. Moji facebookoví fanoušci a twitteroví followeři už o ní slyšeli několikrát. 

Zadání je jednoduché: napište povídku, která se vejde na dvě A4, do 29. srpna ji odešlete Margaretě na e-mail a pak už jen chvíli počkejte na verdikt poroty (ve které letos budu i já!), než zjistíte, jestli jste vyhráli jednu ze zajímavých cen. Kromě hromady knih můžete vyhrát třeba i exkurzi v nakladatelství CooBoo. Nevím jak vy, ale já výhercům závidím už teď. 

Takže stručně:
  • povídka na 2 A4,
  • do 29. srpna,
  • vyhrát můžete hromadu knih a exkurzi do CooBoo.

Více o soutěži si přečtěte zde: Letní povídka 2013


A to je k informacím vše. Mějte se krásně a užívejte léta. ;-)


5 komentářů

  1. To je sen, něco vyfotit a dostat žádosti o placené focení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Těším se na fotky :) Letos žádná Barcelona, Paříž nebo jiná metropole nebude? :) A...já snad opráším nějakou povídku, nebo snad napíšu novou a přihlásím se, protože podívat se do nakladatelství je fakt výzva! ;) Ještě ke všemu určitě jako věrná čtenářka tvého blogu budu mít plusové body ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letos budou Benátky! ;)

      Povídku určitě napiš/opraš, stojí to za to. ;) Plusové body ale nebudou, to bych už asi porotkyni nikdy víc nemohla dělat... :)) Ale ty přece nic takového nepotřebuješ, no ne? ;)

      Vymazat

Oblíbené posty

Ocenění

V roce 2014 jsem měla tu čest, že můj knižní blog získal ocenění Knižní blog roku 2013. :-)

Subscribe