Knižní blog roku! Cože?

čtvrtek, dubna 03, 2014

Právě jsem zjistila velkou věc! V knižních blogových oceněních 2013, které uspořádaly dva české knižní blogy Knižní doupě a Schefikův blog jsem získala hned 3 ocenění, a to dvě první místa v kategoriích Blog roku 2013 a Skokan roku 2013 a potom druhé místo v kategorii Grafika roku 2013.

Uf. To jsou mi věci!
Mám samozřejmě obrovskou radost
Těší mě, že se vám čtenářům tenhle blog líbí, a to dokonce natolik, že jste mu dali svůj hlas. Samozřejmě netuším, kdo konkrétně pro mě hlasoval (ráda bych vám všem poděkovala nějak osobněji!), a tak vám opravdu hrozně moc děkuji alespoň takto. Je to pro mě obrovská pocta a také znamení, že to všechno má smysl. 


Velký dík patří samozřejmě také Syki a Petru Čapkovi, bez kterých by žádné ocenění nebylo. Děkuju vám oběma za tenhle nápad. ;) A také za ikonky, ty jsou úžasné! :)


No. Takže. Co ještě říci?

Opravdu mě překvapilo, že to byl právě můj blog. Ve srovnání s jinými blogy přece jen píšu o dost méně - jeden až dva články týdně a někdy se přihodí, že ani to ne. Z nějakého důvodu nad mou malou aktivitou ale mhouříte oči a dál se sem vracíte, komentujete, píšete mi úžasné maily... a dokonce pro mě i hlasujete v anketě. Znamená to pro mě hrozně moc. Mám obrovskou radost, ale nejde mi do hlavy, čím jsem si takovou poctu vlastně vysloužila. Být autorem knižního blogu roku je ale absolutně dokonalý pocit! Díky! Ani v nejmenším by mě nenapadlo, že je tohle vůbec možné. :)

Trochu na rozpacích jsem jen z kategorie Skokan roku, protože si nejsem úplně jistá, jestli si ji opravdu zasloužím. Tento blog o knihách jsem založila loni v lednu, a tak by mi teoreticky tohle ocenění opravdu příslušet mohlo... Na druhou stranu jsem ale o knihách příležitostně psala i na svém dřívějším blogu, který byl ovšem zaměřený i na všemožná další témata, byť knihy byly jedním z nich. Takže "datování" počátku mého knižního blogování je poněkud komplikované, nováček v knižní tematice jsem v podstatě jen napůl, a tak si říkám... Zasloužím si to vůbec? Řekla bych, že třeba takový Schefikův blog nebo Madeleine (ti jsou na 3. a 2. místě) by pro to byli možná bez debat vhodnější. Ale nechci si rozhodně stěžovat na to, že jste mě nominovali a následně pro mě hlasovali, to vůbec ne! :)) Za každý váš hlas moc děkuji.

Tímto tedy končím svůj děkovací článek a pouštím se do práce. Na dnešek totiž připravuji ještě jeden článek, tak ať ho dokončím v nějaký rozumný čas. 
Mějte se zatím krásně. ;)

13 komentářů

  1. No neříkala jsem to? : ) Moc gratuluju!

    OdpovědětVymazat
  2. Musím hned přidat komentář se svým názorem, že si ocenění rozhodně zasloužíš. To, že píšeš ,,o dost méně", než ostatní autoři jen dokazuje fakt, že většina čtenářů blogů se řídí heslem: Není důležitá kvantita, ale kvalita. A to u tebe rozhodně funguje. ;-) Já tady nechci přehánět s chválou, ale píšeš opravdu skvělé recenze a články, jsou vtipné, čtivé, smysluplné, inteligentní... Vždyť právě díky sledování tvého blogu jsem se rozhodla založit si ten vlastní. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulace, ocenění je určitě zasloužené. ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ale no tak žádné pochybnosti. Moc ti gratuluji, že jsi vyhrála blog roku, skokana a stříbrnou grafiku. Podle mého si to určitě zasloužíš a přiznám se, že já taky před CZ-books měla blog, kde už jsem částečně o knihách psala, takže taky nejsem čistý skokan :) Tvůj blog je opravdu jeden z těch nejlepších knižních u nás, moc ráda na něj chodím a už se těším na duben až tě společně s ostatními blogery osobně poznám :)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji!:-) Určitě si to zasloužíš.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se přidávám ke gratulacím :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluju! :) A první místo za grafiku mělo být jako taky tvoje! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Moc gratuluju, všechno sis to po právu zasloužila :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluji, však je to všechno právem!!! A nevadí, že nepřidáváš často, na každý Tvůj článek se hrozně těším! A ono obecně to bylo s těmi skokany složité, takže se vůbec netrap, prostě si ho zasloužíš! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Prosím ťa, výnimočne nebuď taká skromná a uvedom si, že si tieto ocenenia zaslúžiš :) Nezvyknem si knihy kupovať na základe recenzií ostatných blogerov, ale tie tvoje sú výnimkou, lebo už nejednu knihu som si kúpila na základe tvojej recenzie :) Tvoje články sú čtivé, vtipné a sú na úrovni a vôbec nevadí, že neprispievaš na blog každý deň. Takže ocenenia si si rozhodne zaslúžila. Gratulujem :)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc gratuluju a rozhodně nepochybuju, že je to zasloužené, jsi prostě nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  12. O této soutěži jsem vůbec nevěděla, jinak bych pro tebe hlasovala, každopádně gratuluji! Svá umístění si rozhodně zasloužíš, a tím, že píšeš méně, bych se vůbec netrápila... je to daleko lepší varianta, než kdybys každý den uveřejňovala příspěvek nevalné kvality. Čtenáři si na kvalitu vždy rádi počkají, jak tvé vítězství dokazuje. :-)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené posty

Ocenění

V roce 2014 jsem měla tu čest, že můj knižní blog získal ocenění Knižní blog roku 2013. :-)

Subscribe