Esence podzimu

neděle, října 30, 2016

V pátek ráno, když nám díky svátku začínal prodloužený víkend, jsme s kamarády vyrazili na Moravu na víno. Odjeli jsme pryč z Prahy, pryč od počítače, od povinností... odjeli jsme zmizet a na pár dní neřešit nic. Nádhera. Kromě večerní ovíněné euforie a "hlubokokých filozofických myšlenek", které vám víří hlavou po několikáté ochutnávce vína (wow, mně začalo chutnat červený víno... to jako znamená, že už jsem fakt dospělá??), jsem si neskutečně užívala i tu nádhernou podzimní krajinu všude kolem. Vinice, lesy, louky... všude samá žlutá, oranžová nebo zářivá hnědá až červená... Počasí nám vyšlo krásně, a tak se do toho všeho opíralo nazlátlé slunce a já, jakožto správný #naturelover a #artlover, jsem z toho byla opět v euforii a ve fotící rauši.

Když si k tomu připočtete fajn program (kromě Velkých Bílovic, kde jsme zakotvili, jsme viděli Moravský kras, Punkevní jeskyně, Macochu, Mikulov, Dívčí hrad, Archeopark v Pavlově a Nové Mlýny), bezstresové chvilky s kamarády a zároveň si odmyslíte ty nepříjemné ranní bolesti hlavy a nekonečnou cestu po D1, bylo to až neskutečně fajn.


7 komentářů

  1. Je radost vidět, že prodloužený víkend udělal radost i Tobě :) Podzimní atmosféra z fotek je neskutečná!

    OdpovědětVymazat
  2. Ale že tu máme opravdu krásně... :3

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky! Podzim je nejkrásnější období.

    OdpovědětVymazat
  4. Tvoje fotografie mají duši. Klobouk dolů, až mě otřáslo, jaká energie z nich čiší. A vyprávějí příběhy! Některé určitě. Jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky. Mají skvělé barvy. Pro mě je podzim takovým tím útulným obdobím, které mám ráda. S partnerem se k sobě v tu dobu hodně tulíme. Není divu, že jsme taky v tohle roční období objevili kouzlo tantra masáže. Divili byste se, jak vás to dovede prohřát, když se vrátíte domů zmrzlí jako preclík. :)) Ale samozřejmě člověku se nejdřív do toho svlékání moc nechce. :) A taky to chce mít hodného partnera, který se o vás hezky stará. :)

    OdpovědětVymazat

Oblíbené posty

Ocenění

V roce 2014 jsem měla tu čest, že můj knižní blog získal ocenění Knižní blog roku 2013. :-)

Subscribe